Življenje je najlepše popotovanje

Lepo mi je  Itak veste, da imam srečo  Tega se zavedam. Ampak, nekaj vam povem, srečo imamo vsi, če to na tak način tudi sprejemamo. Ko samo jamramo, se pritožujemo, “nergamo”, dobesedno vso slabo energijo potegnemo nase in verjemite, rezultat je temu ustrezen.

In zakaj takšno razmišljanje? Nič ne morem ohraniti zase, saj veste, da je moja knjiga ves čas odprta  

Skupaj zmoremo vse!

Že skoraj leto dni delam kot samostojna podjetnica. Delam kar znam, kar me veseli in če pridem v kolektiv, kjer moje ideje sprejmejo z odprtimi rokami, odobravanjem, z nasmehom, dobro voljo, zaupanjem in spoštovanjem, potem sem sigurno dosegla več kot sem pričakovala. In prav slednje se mi dogaja v podjetju s katerim sodelujem zadnje tri mesece. 

Včeraj sem bila nad reakcijo zaposlenih iskreno presenečena, tudi ganjena, čeprav sem se pošalila, da bom vsakega na štiri oči vprašala, če je bila njegova odločitev iskrena ali pa je bila reakcija le zaradi pritiska direktorja Soglasno so namreč izglasovali, da me želijo za vodjo proizvodnje. Zakaj mi to veliko pomeni najbrž ni potrebno obrazložiti. Tu denar ne igra nobene vloge, tudi redni zaposlitvi se izogibam, ker mi ustreza, da sama razporejam svoj čas. Ampak to, da moški kolektiv soglasno izbere žensko za vodjo – JA, to mi ogromno pomeni.

Vsak od nas je košček mozaika, ki sestavlja celoto!

Gremo, zmagam naproti! 

6 kometarjev

Komentarji so onemogočeni.