Leto 2018

Novo leto 2019 se hitro približuje in december je navadno čas, ko potegnem črto pod iztekajoče se leto.

Na kratko lahko napišem, da je bilo zame leto 2018 lepo, uspešno, tudi poučno, ter poslovno in pevsko zelo aktivno. Poskušam unovčiti svoje izkušnje in sposobnosti, svojo vsestranskost. Največjo pozornost in s tem tudi časa namenjam pripravljanju vlog na javne razpise. V tem letu smo tako pripravili vloge za kar 12 projektov. Vmes naredim kakšno spletno stran (www.vidi.si; www.prmam.si; www.racekogo.si; www.lidija.info; ….), pišem blog prispevke, pod katere sem se v letošnjem letu podpisala 20-krat. Spopadem pa se tudi z večjimi IT projekti, kot je vzpostavitev informacijskega sistema, kar sem letos izvedla v enem podjetju. Glasba je vsekakor sprostitev, ki jo potrebujem v tem norem poslovnem svetu in v letu 2018, v tem trenutku, beležim 20 pevskih nastopov. Večere nadvse rada preživljam ob zvoku klekeljnov in prepletanju s kvačko. Koliko čipk, kap, rokavic, gamaš, pončev je nastalo v letu 2018 pa res ne štejem več 🙂 Ko vse našteto še enkrat prebiram se res vprašam, mar je res vse to bilo mogoče izvesti v enem letu? Tako je, vse je mogoče, vse se da!

So vmes tudi grenke izkušnje ampak le-te me delajo še močnejšo in bolj samozavestno. Vedno rada primerjam poslovno pot z začrtano potjo utripa srca – dokler so nihanja navzgor in navzdol se ni bati. Razveseljuje me dejstvo, da na svoji poti srečujem resnično čudovite ljudi.

Sem samostojna podjetnica, ki nima ambicij obogateti 10 let pred upokojitvijo (Bog daj, da le 10 let 😀 ), ampak le preživeti z brezskrbnim plačevanjem gore računov in uživati v življenju, ki se mi ponuja. Včasih se pojavi strah, kaj če se zgodi kaj nepredvidenega?. Dokler mi zdravje služi se ne bojim ničesar, si rečem in delam dalje 🙂 In tako je za menoj že skoraj dve leti podjetništva. Se počasi »discipliniram« na vseh področjih 🙂 Uživam. Všeč mi je, ker lahko sama razporejam svoj čas.

Na tem mestu se iz srca zahvaljujem vsem, ki zaupate vame in mi omogočate možnost podjetniškega delovanja.